Skip to content
  • Avaleht
  • Toidutootjad
  • Toidukohad
  • Toidusündmused
  • Agroturism
  • Lugemist
  • ENG
  • Avaleht
  • Toidutootjad
  • Toidukohad
  • Toidusündmused
  • Agroturism
  • Lugemist
  • ENG

Jahud, helbed, seemned

Jahu-Jaan

Lauri-Jaani on üks Eesti esimesi mahetalusid. Esimesena Eestis hakkasime siin kasvatama speltanisu. Oleme juba 30 aastat siinsetel põldudel vilja kasvatanud ning täna jahvatame sellest ka traditsioonilise kiviveski abil jahu, Jahu-Jaani jahu. Ehedalt ja mahedalt – toitu ja tervist sünteetiliste väetiste või tõrjevahenditega rikkumata. Kiviveski jahud on eripärased ja omanäolised. Läänemaa kivistel põldudel kasvanud teravili on eriliselt heade maitseomadustega ning kõrge kvaliteediga, mis aitab saavutada maitsvamat lõpptulemust nii koduküpsetajal kui ka elukutselisel pagaril. Toodame täisterajahu, püüli, sõrejahu, mannat ja helbeid. Lisaks valmistame kruupe kaerast, odrast ja speltanisust.

+372 529 4777

laja@laja.ee

https://jahujaan.ee/

Loe edasi

Tammejuure Mahetalu

Mahe õlid, jahud, helbed, kanepitooted - taastuvenergiaga toodetud. Omakasvatatud ehe toit Sinule!

+372 5305 6682

tammejuure@tammejuure.ee

www.tammejuure.ee

Loe edasi
Võta ühendust

MTÜ Kodukant Läänemaa

  • laaneliider@kklm.ee
  • www.kklm.ee

Avalehe pilt: Loode-Eesti pildipank / Autor: Silver Raidla

Veel toidu- ja turismiinfot leiad

  • Visit Haapsalu
  • Eesti toit
  • Eesti toidutee
  • Maaturism
  • Puhka Eestis
  • Kohalike tootjate andmebaas